Σας θυμίζω και Σας προειδοποιώ.

Μαΐ 26 , 2021 από

Αδελφοί μου, είναι καθήκον μου 2 φορές την εβδομάδα να μιλάω, γιατί ο λόγος του Θεού είναι απαραίτητος και θεραπευτικός. Πάντα πρέπει να γίνονται επαναλήψεις. Μέσα από την οθόνη μην περιμένετε να φωτιστείτε πλην μερικών εξαιρέσεων. Αυτά να κρατάτε, γιατί η τηλεόραση είναι όργανο του διαβόλου. Γι΄ αυτό ας αφήσουμε τον διάβολο και ας αγκαλιάσουμε τον Χριστό. Να έχουμε προσωπική επαφή με τον Χριστό. Όχι όπως θέλουμε εμείς, αλλά όπως θέλει εκείνος. Αιρετικός αυτός που πιστεύει στον κόσμο και όχι στον Χριστό. Να μην κάνουμε το ίδιον θέλημα όπως ο προφήτης Ιωνάς ο οποίος στο τέλος βρέθηκε εκτεθιμένος στον Θεό γιατί δεν άκουσε. Γνώμονα να έχουμε 3 Αγίες. Την Αγία Διάκριση, την Αγία Υπομονή, η οποία είναι Αγία και την Αγία Σιώπη. Σταθεροί να είμαστε σε αυτό που έχουμε. Να είμαστε λιοντάρια και με το φρόνημα αυτό να κερδίσουμε την Βασιλεία των Ουρανών.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 25 Μαϊου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *