ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

Μαΐ 8 , 2021 από

Αδελφοί μου, ευχαριστούμε που μας παρακολουθείτε, που φωτίζεστε με την Χάρη Του Αγίου Πνεύματος και αγαλλιάστε. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια όταν προσευχόμαστε ο ένας για τον άλλο, γιατί ο Θεός βλέπει την αγάπη μας και μας ευλογεί. Επιμένουμε στο κήρυγμα γιατί όπως λένε και οι Πατέρες της εκκλησίας είναι το δεύτερο Άγιο ποτήριον. Αυτή την Κυριακή στις πράξεις των Αποστόλων θα ακούσουμε για τα θαύματα των Αποστόλων που με το άγγιγμα του χεριού τους μόνο, θεράπευαν γιατί έτσι μεταδίδεται και η Χάρις Του Θεού. Κάτι για το οποίο φυλακίστηκαν πολλές φορές, όμως Άγγελος Κυρίου κάθε φορά τους ελευθέρωνε. Την Κυριακή αυτή θα ακούσουμε την περικοπή του Ευαγγελίου όπου οι μαθητές απαλλάχθηκαν από τον φόβο επειδή τους εμφανίστηκε ο Χριστός και τους έδειξε τα σημάδια στα χέρια Του και τους είπε «Ειρήνη υμήν». Έτσι πήραν θάρρος οι μαθητές και τους έστειλε να κηρύξουν το Ευαγγέλιο. Συνεχίζουμε να είμαστε στην Ανάσταση αδελφοί μου και όλα αυτά τα γεγονότα τείνουν να μας διδάξουν να μην φοβόμαστε αλλά να αγαπάμε.

Πραξ. 5 12-20. Τα θαύματα των Αποστόλων.
Ιωαν. 20, 19-31. Απαλλάχθηκαν από τον φόβο.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 8 ΜαΪου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *