Τα 7 θαύματα!

Φεβ 17 , 2021 από

Αδελφοί μου, γιορτάσαμε την Υπαπαντή του Χριστού μας, μεγάλη γιορτή. Είναι η είσοδος του στον ναό για πρώτη φορά. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Μετά σαράντα μέρες από την γέννηση του παιδιού μας το πηγαίνουμε στην εκκλησία για να του δοθεί η ευχή. Είναι ο λεγόμενος σαραντισμός. Είναι καλό να κρατάμε ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικότητας μας γιατί τα παιδιά νιώθουν και καταλαβαίνουν τον Χριστό. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα επτά θαύματα. Αν τα μελετήσουμε θα μας βοηθήσουν να γίνουμε κι εμείς παιδιά. Θαύματα όπως το ν΄ ακούς, να βλέπεις, ν΄ αγγίζεις, να γεύεσαι, ν΄ αισθάνεσαι, να γελάς, ν΄ αγαπάς. Σας φαίνονται εύκολα, όμως όλα τα παραπάνω πρέπει να τα κάνεις με την ψυχής και με γνώμονα το Χριστό. Να τα παλεύουμε καθημερινά, με την αγάπη και την βοήθεια του μικρού Χριστού.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 16 Φεβρουαρίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *