ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ιαν 30 , 2021 από

Αδελφοί μου, όποιος κινείται από άγχος καταστρέφει, ενώ αυτός που κινείται από Θεία Χάρη δημιουργεί. Οι ζωντανοί άνθρωποι αισθάνονται, ζούνε και έρχονται κοντά στο Θεό. Δημιουργούν με την καρδιά και το μυαλό τους και τα μοιράζουν. Ανησυχούν για την εξέλιξη της σωτηρίας της ψυχής τους. Στην προς Εβραίους επιστολή ο Απόστολος Παύλος λέει στους Χριστιανούς, ποιές είναι οι υποχρεώσεις τους. Όπως να θυμόμαστε πάντα τους πνευματικούς πατέρες και να μελετάμε τη ζωή τους και να μιμούμαστε την πίστη τους. Να μην παρασυρόμαστε από εδώ κι από εκεί και να μην στηριζόμαστε στη νηστεία ή σε οτιδήποτε άλλο αλλά στην καρδιά. Στο Ευαγγέλιο θα ακούσουμε την παραβολή των δέκα λεπρών που αναφέρετε στην αχαριστία του ανθρωπίνου γένους αφού από τους δέκα μόνο ο ένας ήταν αυτός που ευχαρίστησε τον Κύριο για την θεραπεία του, ο Σαμαρείτης. Γι΄αυτό κι εμείς να μαζεύουμε τις σκέψεις μας και το μυαλό μας και να τ΄ ανεβάζουμε στον Ουρανό γιατί εκεί είναι το σπίτι μας.

Εβρ. 13, 7-16. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Λουκ. 17, 12-19. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΛΛΗ!

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 29 Ιανουαρίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *