Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ (ως κατ΄ ενώπιον Θεού).

Ιαν 27 , 2021 από

Αδελφοί μου, η αληθινή πίστη πλέον πωλείται για ένα πιάτο φακή. Το φως του Χριστού θέλεις συνέχεια να το βλέπεις, γιατί είναι το φως του καντηλιού, είναι το φως του κεριού που φωτίζει μέσα σου. Μετράει το πάθος, η αγάπη για την αλήθεια και η αγάπη να θέλεις να ζήσεις το φως. Γι΄ αυτό λοιπόν ότι κάνουμε ας το κάνουμε όπως θέλει ο Θεός και σε αυτό θα μας βοηθήσει η επιμέλεια. Όταν εργαζόμαστε είναι μπροστά ο Χριστός και κοιτάει. Η επιμέλεια είναι δημιουργία. Σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει, αν μιμηθούμε τους Αγίους μας. Να έχουμε μια τάξη, ένα πρόγραμμα, ένα σκοπό χωρίς άγχος κι έτσι με τον καιρό θα δούμε ότι η επιμέλεια φέρνει καρπούς. Να βάλουμε τα δυνατά μας να κάνουμε συστηματικά πράγματα. Να εκτιμούμε και να ζούμε με επιμέλεια.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 26 Ιανουαρίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *