ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ (ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ)

Ιαν 21 , 2021 από

Ήρθε η φώτιση γι΄ αυτούς που ήθελαν και μπαίνουμε σε πιο καθημερινά αλλά πολύ σημαντικά μονοπάτια και εμβαθύνουμε μιλώντας για την πίστη. Πρώτα να πούμε ότι η πίστη μας είναι απλή. Όταν πιστεύεις λειτουργούν όλες οι αισθήσεις και η πίστη είναι η έκτη αίσθηση. Πρέπει να μιλάμε για Ορθόδοξη πίστη και να αναφέρουμε ότι είναι χάρισμα. Με αυτήν βλέπουμε θαύματα, είναι ελπίδα, υπερβαίνει τη λογική και με τα μάτια της βλέπουμε το Χριστό. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν πιάνονται, την πίστη τη ζούμε. Ο ευλαβής άνθρωπος προσεγγίζει τα πράγματα σιγά σιγά. Επίσης η πίστη σώζει από την πλάνη των λογισμών και είναι αίτιο πολλών αγαθών καθώς και αυτή που θα ζήσει ο δίκαιος. Ο Θεός μας εμπιστεύτηκε μας έδωσε το δώρο! ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 20 Ιανουαρίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *