«ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄21» ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (Προϋπολογισμός 2021)

Ιαν 13 , 2021 από

Αδελφοί μου, μια μέρα πριν την πρώτη του νέου έτους. Σ΄αυτόν τον κόσμο αυξάνεται το κακό δυστυχώς και τα μωρά του Θεού θα είναι στον κόσμο τους τον Ουράνιο! Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο την νέα χρονιά για να προϋπολογίσουμε πώς θα ευτυχίσουμε. Όπως καλά ξέρουμε ευτυχία δεν φέρνουν τα υλικά αγαθά, οπότε ως άνθρωποι του Θεού ας κοιτάξουμε στα πνευματικά αγαθά και συγκεκριμένα στα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. Πρέπει όμως και να στηριχθούμε στα ανώτερα, για να μην μας αγγίζει τίποτα από τον κόσμο τούτο. Γι΄αυτό να επικεντρωθούμε και σε κάτι πολύ σημαντικό. Όπως είπε και ο Χριστός στην «Επί του Όρους ομιλία» να γίνουμε μακάριοι, δηλαδή ευτυχισμένοι. Να ζήσουμε λοιπόν για τον Χριστό και όλα θα γίνουν πραγματικότητα όταν έχουμε ηρωικό πνεύμα.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 12 Ιανουαρίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *