ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!

Αυγ 19 , 2020 από

Αδελφοί μου, μπορούμε να πούμε ότι την περίοδο αυτή και η Παναγία ετοιμάζεται ν΄αναστηθεί, γιατί κατά την κοίμηση της ήρθε ο Ίδιος ο Χριστός και πήρε την ψυχή μα και το σώμα της.Θα εισέλθουμε σε πιο πνευματικά πράγματα για το όφελος της ψυχής μας. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε εκτρώσεις. Μην έχετε πολλές μέριμνες ανθρώπινες, κοσμικές παρά μόνο για την ψυχή σας.Για όλα τα άλλα θα φροντίσει ο Κύριος. Η ζωή μας δόθηκε ως δώρο για τρεις λόγους.Για να δοξάζουμε το Θεό, για να κάνουμε ότι έκανε κι εκείνος και για να κερδίσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών.Το μυστικό είναι να είμαστε όλοι δίκαιοι και σπλαχνικοί και αυτό προϋποθέτει να κάνουμε το κάθε τί και να το κάνουμε από καρδιάς, να μην περιμένουμε ανταπόδοση για τίποτα, αλλά να το δίνουμε με την ψυχή μας.Να χαμογελάμε και να δίνουμε χαρά. Ο εγωισμός μας να μην στεναχωρεί τους άλλους και να μην κάνουμε σημαία τις αμαρτίες μας.Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε αδελφοί μου είναι η μνησικακία. Να μην αναμοχλεύουμε στην μνήμη μας τα κακά που μας κάνουν.Αυτό είναι μιζέρια.Να συγχωρούμε τους άλλους όπως συγχωρεί ο Χριστός. Γενικότερα οι Χριστιανοί πρέπει να νικάμε το κακό με το καλό και να είμαστε ειρηνοποιοί!

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 18 Αυγούστου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *