Τα μυστικά της εξομολόγησης.

Ιούλ 8 , 2020 από

Αδελφοί μου, σήμερα θα σας μιλήσω για τα μυστικά που χρησιμοποιεί εμπεριστατωμένα ο διάβολος για να μας αποτρέπει να εξομολογούμαστε και να λοξοδρομούμε από την Βασιλική οδό.Κάποια από αυτά είναι το πρόγραμμα που πρέπει να έχουμε για την τακτικότητα της εξομολόγησης, γιατί αλλιώς χανόμαστε και ο κακός μπορεί να μας παρασύρει. Το μυστήριο αυτό μπορεί να γίνει και μέσο τηλεφώνου, μηνύματος, γράμματος όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, όπως όταν υπάρχει χιλιομετρική απόσταση μεταξύ πνευματικού πατέρα και παιδιού και να μην το αναβάλουμε.Άλλος τρόπος είναι η εξαγόρευση .Να το πεις στο αυτί του πνευματικού. Όλα είναι αποδεκτά αρκεί ο πνευματικός πατέρας να είναι Ορθόδοξος. Όπως επίσης είναι το Α και το Ω στη ζωή μας. Και ο διάβολος θέλει να διαλύσει αυτή την σχέση. Η εξομολόγηση δεν λαμβάνει χώρα μόνο σε χώρο πνευματικό, αλλά παντού. Σημασία έχει να εξομολογούμαστε.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 07 Ιουλίου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε On line από ον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *