ΦΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!

Ιούν 6 , 2020 από

Αδελφοί μου, φτάσαμε στην Πεντηκοστή.Σήμερα θα γνωρίσουμε μέσα από την Παλαιά Διαθήκη τον Προφήτη Ιωήλ, ο οποίος ήταν ο προφήτης της Πεντηκοστής.Τυχαίο δεν νομίζω!Αναφέρετε και αναγγέλλει την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και τα σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας.Είναι φως και φωτιά το Άγιο Πνεύμα, όπως θα δούμε και στις πράξεις των Αποστόλων.Φως γι΄αυτούς που θέλουν να φωτιστούν και φωτιά γι΄αυτούς που δεν θέλουν την ένωση με τον Κύριο.Και ήταν μεγάλη η έκπληξη των διαφόρων λαών που άρχισαν να μιλούν και να καταλαβαίνουν τον διπλανό τους αφού κάθησε ωσάν πύρινες γλώσσες το Πνεύμα το Άγιο στα κεφάλια τους στα Ιεροσόλυμα εκείνη την ημέρα.Και η χαρά ήταν μεγάλη!Γιατί ο άνθρωπος ησυχάζει όταν είναι συμφιλιωμένος με τον Θεό και χαίρει.Έτσι και ο Χριστός πριν φύγει, υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα στείλει τον παράκλητο, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο της Κυριακής και τους μίλησε γι΄αυτό.Στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ ο Χριστός από κοντά τους.Όπως υποσχέθηκε και στον άνθρωπο ότι θα είναι δίπλα του όλες τις ημέρες της ζωής του. Αν ο άνθρωπος πιστεύει σε μένα θα είναι ένα ποτάμι τρεχούμενο, είπε ο Κύριος.Να εύχεστε αδελφοί μου κάθε λέξη σας, κάθε κουβέντα σας να σας την ψιθυρίζει ο Χριστός στο αυτί! Καλή φώτιση!

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΗΛ. ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 2 1-11. ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Κατά Ιωαν. 7 37-52, 8-12. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 05 Ιουνίου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoanni@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής.Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση: iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *