ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

Μαΐ 20 , 2020 από

Αδελφοί μου, με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος από το μηδέν βάζοντας τον Χριστό μπροστά μπορούμε να φτάσουμε στο άπειρο. Έτσι θα σας μιλήσω για ένα μικρό κείμενο της ομιλίας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.Αλήθεια τί είναι ο Χριστός για εμάς; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Τα πάντα λέει ο Κύριος δια στόματος του Άγιου Ιωάννη, αφού είμαι ο Πατέρας, ο Νυμφίος, ο αδελφός, ο φίλος, ο τροφεύς, το σπίτι, το ρούχο, η ρίζα.Εγώ στον Σταυρό για σένα, στον τάφο και δίπλα στον πατέρα μου, για να μπορώ να πρεσβεύω για σένα! Όμως κι εσύ είσαι τα πάντα για εμένα!Λοιπόν τί άλλο θέλουμε, από τη στιγμή που τα έχουμε όλα, αφού έχουμε τον Χριστό; Μαθαίνοντας αυτό το κείμενο θα γεμίσεις ελπίδα, ξέροντας ότι θα έχεις πάντοτε την προστασία του Θεού!

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 19 Μαϊου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail: MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση: radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής.Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *