ΟΤΑΝ ¨ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ¨ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ.

Απρ 25 , 2020 από

Αδερφοί μου ο Ιεροκήρυκας ζει και σκέφτεται και αγωνιά για το ποίμνιο του μέσα από τον λόγο του, τον λόγο του Θεού.Να θυμάστε ότι όταν αποτυγχάνεις για κατά τον κόσμο, επιτυγχάνεις κατά Θεό.Να φοβόμαστε μόνο μήπως δεν είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε τον Κύριο.Στη Σοφία Σειράχ στο 21 -33 κεφάλαιο θα δούμε συμβουλές για το πώς να φεύγουμε από την αμαρτία.Μας αναλύει ποιός είναι ο σοφός και ποιός ο μωρός άνθρωπος και πως η αληθινή φιλία είναι πάνω από όλες τις συγγένειες.Να κρατάμε καθαρά το στόμα και το σώμα μας και να κρατάμε το στόμα μας κλειστό για να σωθούν άνθρωποι.Ο Θεός τα πάντα εν Σοφία εποίησε και τηρώντας τον νόμο του αποδεικνύουμε ότι τον αγαπάμε. Στις Πράξεις των Αποστόλων που είναι ένα αγαπημένο βιβλίο θα δούμε πόσο μεγάλωνε η πίστη των ανθρώπων και τον θαυμαστό τρόπο που Άγγελος Κυρίου αποφυλάκιζε τον Πέτρο και τον Ιωάννη.Στο Ευαγγέλιο της Κυριακής που ο Θωμάς αφού έβαλε το δάχτυλο ¨επί τον τύπον των ήλων¨τότε μόνο πίστεψε. καθώς και την παράδοση του μυστηρίου της άφεσης των αμαρτιών. Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες αδερφοί μου!ΑΜΗΝ!!!

Σοφία Σειράχ 21-33 ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πραξ. Αποστόλων 5, 12-20 ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ
Ιωαν.20 19-31 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 24 Απριλίου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής.Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Tags

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *